marți, 24 februarie 2009

Danion Vasile predica la Petru Voda 15 februarie 2009 despre pasapoarte biometrice

7 comentarii:

Anonim 27 februarie 2009 la 03:01  

imi place ce zice acest Parinte..si nu numai aici, ci in toate scrierile lui... pacat ca nu e in tabara Adevaratei Credinte Ortodoxe

Anonim 19 septembrie 2009 la 07:13  

ok.. dar de unde stie careva cu siguranta care este adevarata tabara, cand fiecare tin de religia lor? nu sa demostrat inca ca pe copil cum il cresti asha il ai? bine-nteles ca si asta depinde.. pe mine nu au reusit ai mei sa ma modeleze cum vor ei, chiar daca se purtau frumos sau ma bateau, cam totuna era, poate ca am ales sa fac de mic doar ceea ce vreau indiferent de consecinte. acum incerc sa descopar adevarul pe care probabil nu-l voi descoperii niciodata :(

adevarat e ca zi de zi beau , mananc ...adevarat e ca am citit mesajul tau , adevarat e ca am scris si eu un mesaj.. in rest, ce dovezi exista?

Anonim 19 septembrie 2009 la 11:18  

deja incep sa devin curios ... tot mai curios.. vor reusii sa-mi planteze cipou ala in mana sau in frunte cu voia mea? chiar daca se zvonescte ca nu voi putea cumpara sau vinde sau... intr-un fel se pare ca Dumnezeu ne va pierde (si probabil dracu se bucura acum) pt ca voi fi obligat sa fur. atunci cum de ei cei are conduc nu se gandesc (in caz ca nu exista Dumnezeu)ca cu ajutorul cipurilor vor detine controlul?

Anonim 19 septembrie 2009 la 11:19  

PACE?

Anonim 19 septembrie 2009 la 12:06  

Sau Am Muscat Momeala? :))

Anonim 19 septembrie 2009 la 12:17  

Oare cum se simte Dumnezeu acum? cand in mintea mea este: Diavolul si-a jucat rolul in asha fel incat daca ma uit pe tabla de sah, nu are prea multe alternative. se pare ca pionii vor cadea. asta nu-nseamna ca regina sau cai sau .. vor scapa. Oare Regele va scapa fara aceste piese care vor cadea? Daca el este a tot puternic, eu vreau ca el sa faca ceva , dar pintre toate astea imi doresc sa ma lase sa-mi impliniesc visul si nu accept oferte din partea celui care ma vrea scos de pe tabla de sah. si totusi daca as juca eu sah cu cineva.. pionii(ma pun sitiatie) pt mine sunt cam egali.. depinde care pion unde este pozitionat. intr-un final , ce semnificam noi pentru Dumnezeu ? Daca eu sunt pozitionat prost :( ? Nu-mi place deloc. Sincer , Nu-mi place.. Voi fi sacrificat ca sa sa castige jocul?

Voi cum vedeti lucrurile? Poate ca unghiul din care vad eu.. e prost situat.

Anonim 19 septembrie 2009 la 12:52  

ce nu mai inteleg eu... referitor la acest filmulet care ne vorbeste de desfranare..
sa ma casatoresc si sa ma descasatoresc.. pt ca nu era cea potrivita? asta nu e un pacat? nu-mi satisfacea pretentiile.. sau ce facem cu dorintele ,cu placerile? inseamna sa ne inrobim sa ne-nfranam de la placerile noastre si sa traim in suferinta? condamnat sa raman cu cea care nu-mi place si nu vreau.. si viatza trece traind in pacat.. m-am casatorit si nu am stiut cu cine.. sa stau obligat fortat cu acea femeie care nu-mi satiface pretentiile pt a nu a pacatui.. si totusi as pacatui, cel putin cu gandul , "nu o mai suport pe femeia asta.. de ce am luat`o" :( nu mai bine traiam singur? caut sa-nteleg.

Maica mea sa casatorit..are 2 copii.. sa se trezeasca dupa aproximativ 15 ani ca nu si-a cunoscut sotul?

acum va-ntreb pe voi: cine e care va purta pacatul?

Maica mea ia fost loiala , credincioaa , iubitoare.. dar el tot a facut`o .. sau avem noi copii vre-o vina in asemenea relatii? sunt fiu din sangele lor si la fel si fratele meu.

In acest caz, cine manipuleaza pe cine|?

e ca si cum omul a scris Biblia sa ne bage la cap ca trebuie sa traim i robie , sa suferim ca sa ne fie bine.. cand? unde? ce garantie avem?

Luminati-ma!

Sfântul Ardealului - Părintele Arsenie Boca

Părintele Andrian Făgeţeanu - Mărturisitorul

Pilde / Pritchi

Pentru Numele Meu (2005)

Chudo, Minunea. Чудо (2009)

Ţarul (Царь) 2009

Viaţa Domnului Iisus Hristos

Viaţa Sf. Serghie de Radonej

Agresiunea Virtuală (Documentar)

Pr. Selafiil cel orb de la mănăstirea Noul Neamţ

Cuviosul Paisie Olaru - Părintele Binecuvântărilor

Noaptea Pătimirilor

Sfântul Munte ATHOS - Ghid de Învăţătură

Ostrov (Insula) 2007

Scrisori catre parintele Iacob (2009)

Înmormîntarea episcopului Dorimedont

Six - The Mark Unleashed (Un film despre creştinism şi cipuri)

Poceaev (2006)

Mitropolitul Bartolomeu Anania - La Profesionalii

Diavolul este politic corect

Filmul Preotul (Поп, 2010)

O singură Înviere

Quo vadis?

Îngerul Digital 2 (Documentar)

Viaţa Sf. Grigorie Palama şi a familiei sale

Capela Îngerului - Придел Ангела (Pridel Anghela) 2009

Patimile lui Hristos

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP