luni, 6 aprilie 2009

Monahul Filotheu - Dezbaterea naţională asupra documentelor electronice (2 aprilie 2009)

6 comentarii:

Maria 9 aprilie 2009 la 01:17  

Este un marturisitor parintele Filotheu. Sa ii rasplateasca Dumnezeu, iar pe noi sa ne miluiasca!

calin 20 aprilie 2009 la 06:17  

ar trebui sa ne mobilizam si sa cerem referendum daca sintem crestini cu adevarat!!!

Anonim 18 septembrie 2009 la 22:27  

Caline , poae-mi traduci si mie.. sunt mai la-nceput asha si..

Anonim 19 septembrie 2009 la 18:22  

cum ajungem sa votam? sa merg la Biserica ortodoxa si sa cer sa vb cu Preotul si .. vreau sa votez si eu.. dar vreau sa votez anti cip, nu altceva. simt ca-mi pierd increderea in tot, dar totodata simt ca acum sunt sansele mele maxime sa-l regasesc pe Dumnezeu. Cine Stie..

Anonim 19 septembrie 2009 la 18:28  

Adevarul e ca nici nu vreau sa slujesc un Dumnezeu imaginar sau gresit. Caut Lumina.. As vrea ca ISUS sa mi se arate si sa-mi vorbeasca, oare cer prea mult? tot ma-ntreb..si din nou acum, De ce nu am plecat eu la ISUS atunci cand aveam 4-6 anisori si ma chemat la el?

Vai cat regret.. Presupun ca nu se evapora pt ca daca se-0nampla asa, inseamna ca a fost halucinatie. :(

Anonim 20 septembrie 2009 la 10:52  

ok.. intrun final sa zicem ca sunt de acord cu acel cip .. chiar nu am nimic de ascuns.. asha ca nu vad ce am sa pierd.. nu-s impotriva tehnologiei sau ce.. nu-s nici de acord cu semnatura divolului.. dar daca Biblia spune ca : cine va accepta semnul in mana stanga sau pe frunte.. eu voi veni cu o propunere.

Daca chiar nu avem de ales *desi nu prea cred ca nu exista de ales, e nevoie doar de un lider..* .. Sa-l cerem toti in mana stanga sau in picior sau poate-n c.. sa pot sa-l c.. in acest caz vom descoperii daca este adevarat sau nu ceea ce se ..

Ce parere aveti? dar poate ca si asha vor castiga, poate ca nici macar nu este vorba de biblie, poate e pur si simplu vb-a de putere..<|-

*poate ca acel cip de care se vb il am chiar in plomba sau surubul din masea si nu stiu.. si daca plomba cade voi fi nevoit sa o inlocuiesc.. Un semn pe mana dreapta am de mic (vaccin)
deci? ar trebui sa ma simt vinovat de ceea ce as fi fost prostit ca e si nu puteam opri?*
la fel , de unde sa stiu eu ,din ce motiv ni sa recoltat sange la toti? poate e pentru clonare..* Sanatatea , poate este cel mai usor mod in care poti sa prostesti un om.

..-|> Control total si atat. dar asta nu va schimba prea multe, pt ca eu cred ca nu exista nici un procedeu aplicat din care sa nu se poata scapa.. important e sa gasesti solutia sau sa o gasesca cineva (interventie) Control total nu va exista niciodata atata timp cat e vb-a de oameni si nu de implicarea unor puteri .. ca si cum ar fi Dumnezeu .

daca noi suntem "membri?" din corpul sau, probabil va veni vremea cand el isi va lua medicamentul (antidotul sau antibioticul sau ce o fi) si virusii sau "membri" daunatoari care nu vor mai avea nici un rol bun in organismul sau vor fi.. Acela ar putea fi iadul. ?

Cancerul este in organismul fiecarui om si el poate sa iasa inchisoarea in care e.. o fi diavolul care vrea sa infecteze organismul? Daca la noi exista tratament exista si la ISUS , eu (cel putin vreau sa cred) ca daca exista un virus care mi-a infectat anumite fisiere din calculator , daca nu exista, va exista si un antivirus cu care voi putea dezinfecta acele fisiere si nu doar, ci chiar sa elimin virusul sau sa-l bag la carantina.
Intr-unul dintre cazurile mai grave as putea formata partitia c si ar ramane fisierele bune in celelalte partitii..deci nu le-as pierde. In cel mai rau caz as formata tot hardul hardul.
Sa fie acel nou inceput de dupa Sfarsit?

Intr-un final , oricum am formata noi hardul , am auzit si aproape ca cred ca e adevarat ca exista ceva care nu poate fi sters si se poate descoperii pe unde am intrat ce am downloadat si asha mai departe.. History = Istorie

..ca punct de vedere al meu nu exista fatza care nu poate fi demascata , decat in cazul in care nu exista cineva in masura sa o faca, dar eu cred ca intotdeauna va exista cineva. Nu exista rau fara bine si bine fara rau. Sunt aproape sigur de asta.

Faptele bune nu raman nepedepsite, omul bun e luat de fraier...e cam comlicata viatza..si in momentul in care am realizat asta, pot spune ca am ajuns sa am aceleasi ganduri: PUTEREA

*Mi-am asternut aici gandurile de acum asha cum am stiut eu in cuvintele mele*

Nu as fi crezut vreodata ca as ajunge sa scriu atat si uite ca am facut`o. dar poate ca a fost doar o pierdere de vreme ceea ce m-a tinut pe loc si am pierdut ce probabil puteam sa castig, ceea ce probabil mi-ar fi putut aduce Succesul (Visul meu transpus in Realitate).

Numai Bine Celor Care-mi Vor Binele.

Sfântul Ardealului - Părintele Arsenie Boca

Părintele Andrian Făgeţeanu - Mărturisitorul

Pilde / Pritchi

Pentru Numele Meu (2005)

Chudo, Minunea. Чудо (2009)

Ţarul (Царь) 2009

Viaţa Domnului Iisus Hristos

Viaţa Sf. Serghie de Radonej

Agresiunea Virtuală (Documentar)

Pr. Selafiil cel orb de la mănăstirea Noul Neamţ

Cuviosul Paisie Olaru - Părintele Binecuvântărilor

Noaptea Pătimirilor

Sfântul Munte ATHOS - Ghid de Învăţătură

Ostrov (Insula) 2007

Scrisori catre parintele Iacob (2009)

Înmormîntarea episcopului Dorimedont

Six - The Mark Unleashed (Un film despre creştinism şi cipuri)

Poceaev (2006)

Mitropolitul Bartolomeu Anania - La Profesionalii

Diavolul este politic corect

Filmul Preotul (Поп, 2010)

O singură Înviere

Quo vadis?

Îngerul Digital 2 (Documentar)

Viaţa Sf. Grigorie Palama şi a familiei sale

Capela Îngerului - Придел Ангела (Pridel Anghela) 2009

Patimile lui Hristos

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP