duminică, 31 mai 2009

Parintele Filotheu despre Dictatura Biometrica si dusmanii Ortodoxiei si ai neamului romanesc



Ocultarea si dezbinarea prin agentii anti-ortodoxie, armele dusmanilor Romaniei in timpul campaniei anti-cip, lansata de Parintele Justin Parvu.

4 comentarii:

Anonim 18 septembrie 2009 la 18:08  

ei bine , cum reusim? ce ar trebui eu sa fac ca sa impiedicam aceste cipuri? nu sunt atat de luminat. poate sunt prea pacatos. normal ca nici eu nu sunt de acord, poate mai bine mort ,dar nu pot sa renunt asha usor la viatza. Daca as avea puterea as schimba eu singur totul cu tot cu conceptiile celor care au de gand sa.. eu ma-ntreb: ce simt ei? am vazut un film in care un tip bogat nu se prea intelegea cu sotia lui si si-a facut comanda la o clona feminina care sa i se supuna .. la un moment dat si-a dat seama ca de fapt ii este dor de viatza de dinainte, cand sotia nu era intru totul de acord , il contrazicea sau se mai certau.. ceva de genu.. o mica cearta nu cred ca e un mare pacat.. daca suntem facuti dupa chipul si imaginea domnului ..nici nu stiu sigur ce e cu adevarat bine. Nu e ceva normal ca sa ne si enervam? nu e normal sa plangem? sa radem? sa ne certam? .. uneori ma enerveaza oamenii care-s pasnici tot timpul.. ceva nu e in regula.. in fine .. poate ca undeva se ascunde dorinta de a urca , a cobora , a intoarce la stanga , la dreapta , a accelera , a opri, a contrazice.. a glumi, poate chiar a minti sau a imagina.. eu stiu.. oricum.. sa revin la cip.. nu sunt de acord.

Anonim 18 septembrie 2009 la 18:47  

Oare asta nu duce la autodistrugere? Sinucidere? Razboi.. "nu va mai fi potopul cu ploaie ci cu foc" SEPARA SI DISTRUGE? Poate asta face dracu. Viatza ne arata ca toate drumurile duc intr-un singur loc. Care-i satisfactia unui om care gandeste asha? Chiar ma face curios.. poate asta e problema Omului in leg cu cipurile.. avem puterea-n mana.. hai sa vedem ce se-ntampla daca.. poate e sinucidere curata. Poate chiar asta urmareste divolul.

Imi imaginez Povestea cam asha:

DUMNEZEU A CREIAT O LUME FRUMOASA SI MANA LUI DREAPTA "LUCIFER INVIDIOSUL" VROIA PUTEREA.. SA-I IA JUCARIA. DUMNEZEU NU A FOST DE ACORD SA-I CEDEZE SCAUNUL DE DOMNIE.. SI SA_NTREBAT: CUM SA-MI IA MIE JUCARIA , INVENTIA , CEEA CE E AL MEU? .. ATUNCI SA MANIAT SI LA ALUNGAT PE LUCIFER DIN CER. LUCIFER ASTA MANIAT SI EL LA RANDUL LUI SE GANDEA SA-I DEMOSTREZE CEVA.. SI ATUNCI APARE CLONA..VEZI DOAMNE CA SI EL POATE? CE POATE? SA TE COPIEZE..:)) DAR ORIGINALUL VA RAMANE TOT ORIGINAL. VALOARE STA IN ORIGINALITATE.. SI ATUNCI LUCIFER ASTA E SI MAI MANIOS DE CAT A FOST.. AL DRACU, INAPTU! INCAT VREA SA DISTRUGA TOT.

*****E USOR SA FACI MIZERIE - GREU E SA-NTRETII CURATENIA*****

OARE CHIAR JUCARIA LUI DUMNEZEU NU POATE RIPOSTA?

A fost doar un punct de vedere ..imaginatie mai exact.. Poate un S.F. Chiar sunt curios, care este cu ADEVARAT REALITATEA?

Anonim 18 septembrie 2009 la 19:14  

POATE SANTANA ASTA VREA SA SEMNEZE JUCARIA LUI DUMNEZEU CU SEMNATURA LUI, CA PE URMA SA SE LAUDE CU CE A CREIAT EL? DACA EXISTA DUMNEZEU SI EXISTA DIAVOL (FOSTUL INGER..) POATE CA MAI EXISTA SI ALTII.. EXACT CUM EXISTAM NOI OAMENI PE PAMANT.. POATE DUMNEZEU ARE SI EL INAFARA DE FIU SI UN TATA SI UN BUNIC.

NU AR FI MAI BINE DACA NE-AR INSTIINTA DUMNEZEU PE TOTI CE SE PETRECE SI PE URMA SA DE SHUT DOWN LA COMPUTER? DAR DACA DA SHUT DOWN LA COMPUTER CE SE VA-NTAMPLA CU NOI?

POATE CA TOTUSI E BINE ASHA CUM E. PROBABIL POVESTEA ESTE ALTA.. POATE EI SE JUCAU UN JOC MULT MAI AVANSAT DECAT "TRAVIAN" SI DUMNEZEU A TREBUIT SA PLECE PENTRU PUTIN SI NE-A LASAT PE PILOT AUTOMAT(CACI TOT MA ROG SI NU PRIMESC NICI UN RASPUNS)..SI ACUM DRACU ISI FACE DE CAP.. ? AVEM VRE`O SANSA? SAU SUNTEM EXACT CUM SPUNE BIBLIA: "ROBII LUI DUMNEZEU" ADICA SUNTEM JUCARIILE LUI. SOARTA NOASTRA (FINALUL JOCULUI) DEPINDE DE EL SI NU DE DECIZIILE NOASTRE. ? CUM VEDETI VOI VIATZA ?

Anonim 18 septembrie 2009 la 20:42  

Poate ca in ciuda gandurilor si credintei mele (PUTEREA DE A DECIDE) sunt doar un simplu pion care va cadea usor.?! Nu vad nici o garantie nici de o parte nici de alta.. din 2 , 1 in mod normal cade.. dar daca exista si un al 3-lea? adica povestea aia pe care am invatat`o de mici *2 se bat si al 3-lea castiga* Acel al 3-lea sa fie regele intunericului? ..Nu-nteleg de ce dracu, dracu nu a fost multumit de locul lui in cer si Adam si Eva de locul lor in rai..Cum am putea fi noi multumiti acum? Poate ca acum ne simtim determinati sa o facem. Nu suntem noi multumiti daca nu incalcam reguli :)

Ex: http://www.youtube.com/watch?v=yVA-xTBeHyM

Pana la urma poate ca oricum nu ne simtim liberi daca nu incalcam reguli.. sau ne semnam condamnarea incalcandu`le?

Poate sunt Fan Jay-z .. cel putin are cateva piese de alungul timpului care chiar mi-au atras atentia si imi plac.. poate ca ar trebui sa iau mai in seama mesajele.. dar daca Jay-z este Mason, atunci de ce Masoneria a acceptat o asemnea Prezentare? Am ascultat un interviu unde avea cuvantul un Mason, care cam contrazice(din cate am inteles eu) prezentarea gen Jay-z.

Adevarul e ca nu inteleg multe si poate reusesc sa gasesc sau sa primesc anumite raspunsuri de la unii altii..

Daca Dumnezeu exista cu adevarat .. I`i cer sa ne ierte si sa ne lumineze mintile si caile pt ca eu, simt intr-un fel mirosul unei bucate de rama din acul de pescuit al unui pescar si nu prea imi vine sa musc.. poate ca nu sunt nici atat de infometat.

Acum va-ntreb pe voi: sa las stomacul gol sau sa atac? is cam tulburi apele si .. daca e momeala?

*****EU CAUT DOAR SA MA ALIMENTEZ*****

Cine are scoala are parte.. cred ca daca o continuam si pe aia, nebun sau ne-bun eram. Cand eram in clasele mici imi era teama sa-nvat prea mult din motiv ca as risca sa-nebunesc. Acum nu de mult, am cunoscut o tipa care era la facultatea de psihologie.. imi venea sa rad dar poate ca nu e de ras, cand tipa parea sa fie terminata psihic de scoala :( un psiholog ma gandesc ca ar trebui sa fie stapan, sa controleze situatia si sa limpezeasca apele tulburi, sa descalceasca ghemul.. sau eu stiu .. dar in orice caz ,nu sa se piearda cu nerabdare intr-o dorinta a razbunarii..

Multumesc pentru Atentie Si..

Numai Bine Tuturor!

Sfântul Ardealului - Părintele Arsenie Boca

Părintele Andrian Făgeţeanu - Mărturisitorul

Pilde / Pritchi

Pentru Numele Meu (2005)

Chudo, Minunea. Чудо (2009)

Ţarul (Царь) 2009

Viaţa Domnului Iisus Hristos

Viaţa Sf. Serghie de Radonej

Agresiunea Virtuală (Documentar)

Pr. Selafiil cel orb de la mănăstirea Noul Neamţ

Cuviosul Paisie Olaru - Părintele Binecuvântărilor

Noaptea Pătimirilor

Sfântul Munte ATHOS - Ghid de Învăţătură

Ostrov (Insula) 2007

Scrisori catre parintele Iacob (2009)

Înmormîntarea episcopului Dorimedont

Six - The Mark Unleashed (Un film despre creştinism şi cipuri)

Poceaev (2006)

Mitropolitul Bartolomeu Anania - La Profesionalii

Diavolul este politic corect

Filmul Preotul (Поп, 2010)

O singură Înviere

Quo vadis?

Îngerul Digital 2 (Documentar)

Viaţa Sf. Grigorie Palama şi a familiei sale

Capela Îngerului - Придел Ангела (Pridel Anghela) 2009

Patimile lui Hristos

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP