luni, 29 iunie 2009

Părintele Crăciun Oprea - Despre microcipuri

3 comentarii:

Anonim 18 septembrie 2009 la 17:30  

mda, nici eu nu sunt de acord cu cipu ala. nu stiu cati sunt de acord si cati nu, nu prea cred sa fie multi de acord.. nu prea exista.. singura posibilitate ar fi sa muscam o momeala la fel cum o musca si pestele.. dar daca exista Dumnezeu nu cred ca va permite asha ceva.

..da, am mai zis ..acum dau copy paste de fapt:
Imi imaginez lucrurile cam asha:
Dumnezeu a creiat o lume frumoasa si ingerul lui care o fi ..mana dreapta a lui D-zeu ..sau cum.. era invidios si a vrut sa cucereasca tronul..
Totul e despre putere. Tronu.. Dumnezeu sa maniat pt ca nu vroia sa cedeze scaunul de domnie si la alungat pe inger din Cer , care sa maniat si el si a inceput sa strice creiatia lui Dumnezeu..
---------
si noi permitem asta.. vreau sa zic noi omamenii..cei care conduc. ei sunt cei mai slabi , sau suntem manipulati folosindu`se de Biblie.

Sper ca Biblia sa nu fie o Minciuna!

Int-run fel parca nu-s de acord cu nici una dintre variantele urmatoare:
1: sclav al lui Satan
2: Rob al lui Dumnezeu

Mi-e teama sa nu fie acest Dumnezeu acel om care vrea sa ne duca-n eroare, in robie .. si cica va fi pace. Intr-un fel si eu as vrea sa fie pace dar nu acea pace fortata.

Uneori mi-e teama chiar de mine mai mult decat oricine *cred ca decizia imi apartine*

Poate ca intrebarea asta nu si-a pus`o nimeni inca.. Dumnezeu e chiar acela care ne-a creiat sau e cel care vrea sa ne re-creieze? adica cel care ar fi scris Biblia pt a ne manipula..vrea din tot dinadinsul sa ne duca-n robie.. sa strice opera creiatorului acestui univers.. iarta? nu prea sunt de acord de fiecare data cu iertarea. Daca Dumnezeu m-a creiat , atunci eu sa-l iert pe dracu ca nu are loc de mine? adica dracu lucreaza prin oameni.. Dumnezeu la fel.. si ma refer la faptul ca dracu lucrand prin oameni, face el ce face in asha fel incat sa ma provoace la pacat. cum sa iert? cred ca trebuie sa ma pun tare pe Biblie.. poate descopar ceva..

Anonim 18 septembrie 2009 la 17:32  

O ADEVARATA CUCERIRE ESTE ACEEA PRIN DRAGOSTE SAU CU DRAGOSTE NU CU FORTA.

si acela ar fi Dumnezeu = Dragostea dar.. repet: Sa ma ierte Dumnezeu daca exista pt ca am o presimtire sau ce e.. nasoala.. Robie? As prefera Loialitate , incredere , inchinare din dorinta, dragostea si respectul de a o face, asha cum face un mire in fatza miresei .. ceea ce nu cred ca se numeste robie. sau? ce-nseamna robie cu adevarat?

Ce am tras eu concluzii, ar fi ca dracu vrea sa ne oblige :) Dar se poate sa permitem? Chiar asha slabi suntem? Cred ca cu ocazia asta am sa-l iert pe Taica Meu care m-a dezamagit de tot, abadandonandu`si Familia.. si pe urma zicand ceva de genu: ..voia Domnului. Cu ce-a gresit familia? .. Omu era pocait.. sau pacalit.. sau e.. in fine..

Uneori ma-ntreb: cum se simt cei care tin fortat o femeie langa ei cand acea femeie nu sta din dragoste? Pana la urma suntem orbiti de-a binelea. Asha sunt si cei care conduc aceasta lume probabil.. sau poate intr-o buna zi imi vor schimba conceptiile , uneori ciar sunt de acord cu ei. si eu am zis: daca nu merge cu frumosul.. :( cum am mai spus..l-as bate pe dracu asta.

probabil le-am cam incalcit dar sper sa se-nteleaga ce am vrut sa zic ..

VREAU SA-L DESCOPAR PE DUMNEZEU

Credeti ca pot? Ori si-a facut acea pasare de care ziceau niste pocaiti, cand sau rugat pt mine, ca vrea sa-si faca cuib in capul meu, ori.. Mi-e greu sa-nteleg de ce ar permite Dumnezeu sa ma ratacesc in intuneric. :(
Sau sa fie Bufnitza? cea care ..? nu-mi dau seama. Cine sunt ,de ce m-am nascut si care o fi scopul meu.. sau nu exista un scop anume.. ne-am nascut sa fim calatori prin viatza..? Imporant e ca nu vreau sa Pierd.

Daca exista DUMNEZEU I`I CER SA MA IERTE SI NU DOAR PE MINE CI SI PE CEILALTI SI SA NE LUMINEZE MINTILE SI CAILE.

VREAU UN RASPUNS DE LA EL.. OARE IL VOI PRIMI?
IN MOD NORMAL AR TREBUI (SUNTEM FACUTI DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI) NE-A DAT MINTE SA GANDIM.. SI GANDESC. DACA SUNT IN INTUNERIC ,VREAU SA FIU AJUTAT , SA FIU SCOS DIN ACEST INTUNERIC SA VAD CALEA LUMINATA CA SA POT SA VAD CE ALEG SI SA ALEG SI NORMAL CA L-AS ALEGE PE CEL CARE-MI VREA BINELE.

Printre altele nu pot sa ma gandesc tot timpul la acestea, mai trebuie sa si traiesc.. sa castig bani sa-mi croiesc o cale in viatza .. sa am un acoperis deasupra capului , poate o masinutza , o familie.. si intradevar, nici eu nu sunt multumit de saracie.. vreau mai mult, vreau sa traiesc mai bine, vreau sa fiu Sanatos si Fericit.. si probabil ECHILIBRAT. Cred ca ECHILIBRUL e foarte imporant. Nu ca nu mi-ar place la-naltime ,chiar imi doresc sa ajung la-naltime dar nu vreau sa conduc lumea, e prea sus nivelul, e chiar varful, ceea ce poate creia un DEZECHILIBRU .. posibil chiar MINTAL.

Numai Bine La Toti!

Anonim 18 septembrie 2009 la 17:35  

Aici puteti auzi gandurile mele de acum 10 ani

http://www.trilulilu.ro/CAP1/4e4d0462ddbfcf

Sfântul Ardealului - Părintele Arsenie Boca

Părintele Andrian Făgeţeanu - Mărturisitorul

Pilde / Pritchi

Pentru Numele Meu (2005)

Chudo, Minunea. Чудо (2009)

Ţarul (Царь) 2009

Viaţa Domnului Iisus Hristos

Viaţa Sf. Serghie de Radonej

Agresiunea Virtuală (Documentar)

Pr. Selafiil cel orb de la mănăstirea Noul Neamţ

Cuviosul Paisie Olaru - Părintele Binecuvântărilor

Noaptea Pătimirilor

Sfântul Munte ATHOS - Ghid de Învăţătură

Ostrov (Insula) 2007

Scrisori catre parintele Iacob (2009)

Înmormîntarea episcopului Dorimedont

Six - The Mark Unleashed (Un film despre creştinism şi cipuri)

Poceaev (2006)

Mitropolitul Bartolomeu Anania - La Profesionalii

Diavolul este politic corect

Filmul Preotul (Поп, 2010)

O singură Înviere

Quo vadis?

Îngerul Digital 2 (Documentar)

Viaţa Sf. Grigorie Palama şi a familiei sale

Capela Îngerului - Придел Ангела (Pridel Anghela) 2009

Patimile lui Hristos

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP