marți, 15 septembrie 2009

Six - The Mark Unleashed (subtitrare în română)



Un film artistic despre creştinism şi cipuri. Este o reprezentare a viitorului societăţii noastre în timpul apropiat, atunci când Antihristul va guverna lumea, şi cei ce nu vor dori să primească aceste cipuri vor fi omorâţi!
Cei care îşi vor păstra credinţa creştină până la urmă, până la sfârşit, vor fi omorâţi, însă ei vor câştiga. A mai ramas foarte puţin timp, până când va veni dictatorul mondial, şi creştinii dar şi cei din celelalte religii vor fi ucişi dacă nu vor primi semnul fiarei 666 încorporat în cip. Şi suntem la un pas de acest eveniment final al epocii în care trăim. Orşiunde putem deja observa semnul 666 cel mai bun şi evident exemplu este bar-code de pe orice produs comercial. Deasemenea 666 este ascuns şi în banda magnetică a cardurilor noastre bancare. Îar Romania a avut nefericirea să introducă începând de la 1 ianuarie 2009 paşapoarte cu date biometrice care deasemenea şi evident conţin 666. Aceste paşapoarte în curând se vor implimenta pe tot globul. Însă punctul final va culmina cu trecerea de la paşapoarte biometrice la cipuri, care se vor implanta sub piele.
Puţini sunt cei ce cred în această realitate. Ei văd în aceasta nimic altceva decât un sistem sigur de securitate şi o comoditate mai eficientă. Iar referitor despre numarul 666, aceasta pentru ei sunt doar nişte aberaţii şi superstiţii tâmpeşti.
Şi totusi cei ce vor rezista până la urmă această luptă finală, cei ce vor muri pentru Hristos, vor primi Împărăţia Cerurilor şi vor sta în dreapta Mielului.
De ce dar, nu dorim să ne trezim din somnul cel de moarte? De ce nu dorim să recunoaştem Credinţa Adevărată? De ce nu dorim să recunoaştem aceste evenimente, care au loc sş care au fost profetizate cu 2000 de ani în urmă?
Oare nu întelegeţi că v-au spălat creierii? Oare nu întelegeţi că v-au manipulat? Oare nu întelegeţi că trăiţi într-o lume falsă? Oare nu vedeţi că negrul a devenit să fie alb în faţa noastră, dar tot negru rămâne?
Vizionare cu folos!

21 comentarii:

Anonim 18 septembrie 2009 la 14:23  

am inceput sa urmaresc acesc film si la minutul 49 cand acel negru zice ca pleaca acasa si va fi cu Isus.. am simtit ACEASI chestie ce am simtit si intre 4-6 ani cand l-am vazut pe Isus *sau mi l-am imaginat?* si m-a chemat la el.. daca m-am nascut (probabil) simt sa si traiesc.. cred ca nu nu vreau sa parasesc inca aceasta viatza. Crezi ca e ceva la mijloc?

Anonim 18 septembrie 2009 la 15:58  

"Puţini sunt cei ce cred în această realitate"

sincer nici eu nu stiu ce sa cred. crezi ca am sansa sa-l mai intalnesc , vazand`ul cu ochii cum l-am vazut cand eram copil , pe ISUS? Cred ca asta astept de mult, sa-l vad din nou. dar printre toate astea.. vreau sa ma bucur si de aceasta viatza sau vis ce o fi. Crezi ca gresesc? As vrea sa am incredere in Oameni dar mi-e greu si sa cred in ceea ce am vazut cand am fost mic. Asta e Marea problema la mine.. Ce e sigur ca daca exista ISUS cu adevarat *cred* ca e singurul care ma va trezi la credinta.. nu Istoria scrisa si alte chestii. Stiu ce este bine si rau in mare parte ..stiu ca uneori trebuie suntem obligati sa pacatuim pt a face un bine.. ma-ntreb totusi de ce suntem atat de nebuni dupa putere? in fine. Eu cred ca Puterea ne orbeste. Sincer m as vrea sa am Puterea a-l bad pe Dracu asta.. si chiar l-as bate,,sau probabil mai am de-nvatat.. si dupa ce as invata as intelege .. de ce se-ntampla ce se-ntampla. Intr-un fel Istoria pare sa se repete (vad asta chiar daca nu mi-a placut istoria..scoala.. daca istoria e adevarata, asha e , au mai fost oameni condamnati nu ar fi primul caz de genu. Intr-un fel simt ca ar fi mai bine sa nu dau importanta , pe de alta parte simt nevoia sa invat mai multe, chiar si din minciuni tragem invataturi. Urasc Minciuna. Sper Ca Biblia sa nu fie o Minciuna.
E unul dintre motivele care-mi trezesc acea dorinta de al vedea din nou pe ISUS.

Cand eam copil credeam , Mama mea mi-a zis ca chiar vorbeam despre el celor care consumau bauturi alcolice.. si azi , consum si eu, din nefericire , fumez , mai beau..si sunt constient ca nu sunt Bune.. asta e prostia la noi si in cazul asta nu ma mira.. daca noua nu ne pasa de noi, ce le-ar pasa lor? Nu regret ca am vazut acest film. Multumesc!

mihailmaster 19 septembrie 2009 la 00:56  

"Fiţi precum copii dacă vreţi să intraţi în Împărăţia lui Dumnezeu" (Domnul Iisus Hristos)

Anonim 19 septembrie 2009 la 10:58  

Poate ca viatza bate filmul ..daca Dumnezeu , Diavol, Rai si Iad exista.. deja incep sa devin curios ... tot mai curios.. vor reusii sa-mi planteze cipou ala in mana sau in frunte cu voia mea? chiar daca se zvonescte ca nu voi putea cumpara sau vinde sau... inca nu cred ca am incalcat legea... oare ei nu asta incurajeaza.. intr-un fel se pare ca Dumnezeu ne va pierde (si probabil dracu se bucura acum) pt ca ma voi simti obligat sa o incalc. Cine e Dumnezeu si cine e Diavolul daca Dumnezeu este a tot puternic si Diavolul e pe cale sa preia controlul.. cum de ei cei care conduc nu se gandesc (in caz ca nu exista Dumnezeu)ca cu ajutorul cipurilor vor detine controlul?

Uneori am impresia ca sunt cazut un prost in intre prosti sau un inapt intre apti.. sa fie adevarat? Mai ales pt ca nu pot sa accept aceasta tampenie.. pana la urma ma gandeam, daca as accepta cipu ala si sa caut sa ma inalt sa ating varful dupa care sa dobor tot ce a inceput asha zis`ul diavol sa re-contruiasca. Uneori ma-ntrb: chiar asha puternic o fi diavolul asta?

in realitate (cred eu) e usor sa mori , greu e sa traiesti. e usor sa loveasca cineva in timp ce adversarul sau nu riposteeaza.. incotro ne-ndreptam. tot ce e nevoie este nevoie de un lider.. dar lideru ala care caut sa-mi planteze mie cip are sa ma piarda (cel putin pe mine) fie ca as avea puterea a-l scot din joc , fie ca as muri din orgoliul de a fi sclavul sau.

Acestea au fost gandurile mele de acum.

Chiar nu ne place viatza pe care o traim? atunci sa ne bagam ceva in ea.

Daca exista Dumnezeu .. si el ne-a creiat ..fie voia lui. daca e sa murim sa murim sa ramana dracu singur si trist ca nu ia placut in CER.

Anonim 19 septembrie 2009 la 11:05  

CORECTARI :

*e usor sa loveasca cineva in timp ce adversarul sau nu se apara si nu riposteeaza*

*dar lideru ala care cauta sa-mi planteze mie cip are sa ma piarda*

*fie ca as avea puterea sa-l scot din joc , fie ca as muri din orgoliul de a nu fi sclavul sau.*

IN PLUS: NIMIC NU E SIGUR.

Anonim 19 septembrie 2009 la 11:16  

INTREBARE INTREBATOARE:

IMPOTRIVA CUI SA LUPT SAU SA OPUN REZISTENTA?
IMPOTRIVA DIAVOLULUI SAU A OAMENILOR?

de 10 ani stau pe loc gandind si impiedicat de ganduri sa fac.. aceste zvonuri ma determina sa ma ridic si sa plec la drum. A fost odata un moment, cand am vrut sa ma sinucid.. dar am considerat ca ar fi cea mai mare prostie a vietii mele.. dar daca ce am in cap ar fi sinucidere de aceasta data daca chiar exista dumnezeu..sper sa fie calea cea buna. mai bine mort decat cu cip si cert e ca nu am sa ma sinucid ..in sensul ca mi-as pune streangu-n gat. ar fi o sinucidere de genu: aparare si riposta *OPUNERE*

de unde am inceput si am am ajuns

Inceputul:
http://www.trilulilu.ro/CAP1/4e4d0462ddbfcf

Pe Parcurs (Schimbarea)
http://www.trilulilu.ro/CAP1/093c02749538d3

asta e gandul si realitatea.. sa fac comanda la o masca? oare nu ar fi mai mare pacat daca exista Dumnezeu sa pun masca pe fatza? el vede tot degeaba ne prefacem. acum spuneti-mi voi ce sa cred?

Va Multumesc!

Anonim 19 septembrie 2009 la 13:19  

avem un semn de mici copii pe mana dreapta.. poate ca nici nu este vorba de vre-un microcip.. BIBLIC vorbind.. suntem insemnati de mult. sau ma-nsel?

Treziti-ma!

Anonim 19 septembrie 2009 la 13:21  

Sunt aici sa bag spaima-n voi!? :)) deja-mi vine sa rad.. parca chiar nu mai imi pasa decat: cine se-ntoarce-npotriva mea voi fi.. chiar daca voi fi prefacut ca nu , impotriva lui.

Anonim 19 septembrie 2009 la 13:47  
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim 19 septembrie 2009 la 15:08  
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim 19 septembrie 2009 la 15:10  

De aceasta data ma intreb ce-nseamna LIBERTATEA?

pun la bataie doar 2-a variante: cei de sus si cei de jos.. cei de sus vor sa aplice o lege dar cei de jos o resping.. care dintre ei este liber sa faca ceea ce vrea?

Exista LIBERTATE 100%?

Anonim 19 septembrie 2009 la 15:14  

Probabil ca din acest motiv suntem determinati sa-ncalcam regulile.

Anonim 21 septembrie 2009 la 12:04  

Paianjenul la: 16/07/2004 14:32:43
- Ar putea cineva CONTESTA ca, de cind exista OMUL pe planeta PAMINT, au existat INTOTDEAUNA indivizi care au cautat sa-si EXPLOATEZE semenii si sa-i MANIPULEZE in propriul lor avantaj?!...

Pt mai multe detalii http://www.cafeneaua.com/nodes/show/1916/masonii-b%C4%83ie%C5%A3ii-buni-sau-r%C4%83i/1

scuze de reclama.. dar poate exista si oameni care ar putea fi interesati de mai mut.. Multumesc pt intelegere.

ok!

Acum incep sa-nteleg.. *Zambeste , maine va fi mai rau* :) Intr-un Cuvant: Evolutia.

De ce as tine secret ceva?
Normal ca daca Magicianul si-ar face cunoscute trucurile , noi le-am cunoaste si el nu ar mai face bani:D Mi-e teama sa nu fiu luminat cum au fost *luminatii = iluminati* ,mai ales pentru ca se spune ca ei sunt cei orbiti.

SPER DIN TOT SUFLETUL CA BIBLIA A FIE ADEVARATA SI SA EXISTE DUMNEZEU CARE SA MA IERTE SI SA MA LUMINEZE SI SA-MI REZERVE UN LOC IN RAI.

MI-E TEAMA CA EL AR EXISTA SI EU NU POT SA FIU SIGUR ,PENTRU CA LUMEA A SCRIS BIBLIA. N-AM FOST, N-AM TRAIT , NU CUNOSC SI ACUM E NORMAL SA-MI DORESC SA DESCOPAR ADEVARUL. DACA DUMNEZEU EXISTA SI EL ESTE ADEVARUL..

*REPETA .. SA DAI NASTERE LA CREDINTA*

..ATUNCI AR TREBUI SA PRIMESC UN SEMN PENTRU CA IN OAMENI NU AM INCREDERE. SUNT CONVINS CA DACA EXISTA EL MA VEDE SI-MI CUNOASTE GANDURILE.

POATE CA *SI* EU CA LIDER, DIN ANUMITE MOTIVE ,AS INFIINTA 2-A TABERE DIFERITE .. MAI INTAI CRED CA E NECESAR SA CUNOSC GANDUL.. CEEA CE MA FACE PE MINE SA CRED CA POATE A FOST GRESIT CAND NEGRESIT AM ZIS CE AM ZIS FIIND SINCER SI DESCHIS.

TOATE CELE BUNE TUTUROR CARE-MI VOR BINELE.

Credeti a pot sa ies din joc? :)

Anonim 21 septembrie 2009 la 12:42  

Acest text l-am scris in urma cu cativa ani..
credeti ca ar avea legatura cu ceea ce se-ntampla?

Credeti ca cineva mi-ar fi dictat in acele clipe ce sa scriu sau..? in fine..
-------------------------------------------------
Uite textul:

Refren:
Procentajul granitelor e-n scadere
Claritatea in continua pierdere
Atitudini intr-o continua schimbare
Si ziua platii nu e la distanta mare
Asha ca:
Lasa-ti mizeria sa cada la fund
Lasa-ti mizeria sa cada la fund
Lasa-ti mizeria sa cada la fund


Rap1:
1: Sunt in perimentrul meu inghitind si inhaland rahatu asta
Urmarind bombardierele Venind sa distruga un regat
2: Inainte De a fi ridicat De ce apel la asemnea actiune?
instinctinctele animale au lovit In momente de mandrie
3: Iadu asta iti taie resuflarea Ma vor suspendat
nebuni intelectuali cu tendinte canibalistice
4: Cauzand mentalitatea ...(?)
are posibilitatea si puterea de a schimba ceva
5: Apelul lor judecatoresc ...
...
6: Vor pace .. ..m-ar nimicii
e spirit , psihic ..creaiator a ..
7: Dorinta ...
cine sunteti sa judecati dupa judecata voastra de fapt?
8: Va credeti D-zei Cand sunteti doar creiatiile?
veniti pe taramul meu si urmariti-mi actiunile

*EU AS PERMITE SA VADA CUM TRAIESC DAR NU SUNT DE ACORD CU CIPUL*

Refren: 2
Procentajul granitelor e-n scadere
Claritatea in continua pierdere
Atitudini intr-o continua schimbare
Si ziua platii nu e la distanta mare
Asha ca:
Lasa-ti mizeria sa cada la fund
Lasa-ti mizeria sa cada la fund
Lasa-ti mizeria sa cada la fund


Rap2:
1: Am planificat viitorul pt un verdict nevinovat
mesajele au fost curmate si repetate intentionat
2: Am concluzionat 2-a posibilitati existente
dupa cea din-ntai... Realmente
3: Poti sa`mi spui vulcan ca si Fenomenului din interior
gata de eruptie dintr-un motivul provocator
4: Il simt cum arde si e interes absent aruncat in ceatza *DIN PARTEA CELORLALTI*
actiunile lor nu fac decat sa-i dea mai multa viatza
5: Am incercat sa-l linistesc sa-i pun capac am facut-o
n-a fost usor incerc sa trec de stagiul efectelor
6: Dar zi de zi apar alte provocari din diferite directii
Realitatea se simte si nu-i scapa ochiului mintii
7: Nu vreau nici pe departe sa fiu inteles gresit
am intarit portile ..si sunt mai greu de deschis
8: Rea vointza-i departe ca moarta ce nu e intentie (REA VOINTA)
Dar sunt intersectat si putinta-i vie din nefericire..

*DACA EXISTA DUMNEZEU, AR PUTEA FI VRE-O PARTE DIN MESAJ DE LA EL?
AM AUZIT CA DUMNEZEU LUCREAZA PRIN OAMENI DAR POATE CA NU SUNT ATAT DE SFANT INCA SA..*

Refren:
Procentajul granitelor e-n scadere
Claritatea in continua pierdere
Atitudini intr-o continua schimbare
Si ziua platii nu detine-ndurare
Asha ca:
Lasa-ti mizeria sa cada la fund
Lasa-ti mizeria sa cada la fund
Lasa-ti mizeria sa cada la fund


Rap3:
1: Misiunea e grea si singur nu o pot duce la-mplinire
e incendiar(a) si am nevoie de sustinere ..acoperire
2: Eu nu sunt un drac doar iadul m-a pescuit
am luat nastere si societatea m-a construit
3: Acum sunt ... ..
*Belea* tot ce vreau e libertatea mea
4: Nu vreau sa fiu tinut prizonier nici sa-ncalc legea
vreau doar partea mea sa-mi traiesc viatza
5: ...
..
6: *Sunt ? ca nimeni altul poti sa-mi zici frate*
nightvisionu` si sistemu` de alarma activate
7: Acorda atentie si incredere in ceea ce simti
.. Romania *natiunea* pe care o reprezinti
8: Sunt de partea ta si nu voi abandona misiunea
e momenetu la care am visat: *Implinirea*

---------------------------------------

INT-RUN FEL FAC ASTA SI PENTRU MINE..

Anonim 21 septembrie 2009 la 13:15  

Daca diavolul este atat de puternic, cum de cauta sa ne implanteze cipul, cand ar putea sa ne implanteze pur si simplu trucul prin mesaj
(minciuna)? Si oricum daca el exista ne poate supraveghea si controla chiar si fara acele microcipuri.

Nu vi se pare ca ceva nu pusca?

VREAU SA STIU CUM POT SA IAU LEGATURA CU DUMNEZEU SI CA SA STIU CUM POT SA DESCHID POARTA SUFLETULUI MEU SA-L PRIMESC? DUMNEZEU ASTA VREA DE FAPT. DACA RAMAN AICI SI NU DEPASESC GRANITELE "NORMALULUI" OMUL CINSTIT SI BUN ESTE UN PIERZATOR SI INTR-UN FEL NU MA MAI MIRA RIHANNA SI JAY-Z : http://www.youtube.com/watch?v=yVA-xTBeHyM mi-e ciuda ca nu stiu bine engleza si google translate nu traduce bine si nu inteleg tot mesajul.

Anonim 21 septembrie 2009 la 13:36  

Obtinerea Succesului = Pierderea Sufletului

Si

Iesirea Din Joc = Pierderea Succesului

Incotro?

Admin 21 septembrie 2009 la 13:52  

QUE VADIS DOMINE... FRATE ESTI UN ADEVARAT CAUTATOR DE DUMNEZEU... ASA OAMENI CA TINE CUCERESC IMPARATIA CERURILOR PRIN LUPTA.

Anonim 21 septembrie 2009 la 20:45  

Ultimele mele ganduri.. Doamne-ti citim cuvantul si nu-l intelegem .. dar tu ne-ai dat minte sa gandim.. sa gandim doar sau sa si intelegem?

Eu tot nu inteleg partea cu Dumnezeu si Isus ..cum unul si acelasi? adica exact cum as spune eu: Eu sunt Daniel, nu sunt sufletul care exista si tine-n Viatza acest corp , dar sunt eu, corpul?

In acest fel ma puteti auzii si vedea. Aici puteti sa ma atingeti si sa-mi faceti rau sau chiar sa ma omorati dar de sufletul meu nu va puteti atinge pentru ca nu-l vedeti. pe Dumnezeu nu-l putem vedea da? Am fost trimis de Dumnezeu pe Pamant.. si am sa mor la un moment dat ..dar nu voi murii de tot pt ca eu sunt Sufletul care traieste vesnic.

Mi-am expus punctul de vedere dar tot nu sunt sigur ca e asha (ca am inteles) exista cineva care a ainteles ce-nseamna: Eu Sunt Tatal , Fiul Si Duhul Sfant?

Daca Isus este fiul , Duhul este Sufletul cine este Tatal? Universul nu poate fi daca el la creiat.. atunci cine este TataL?

Daca diavolul va lua chip uman poate ca (ma simt un prost) ..?

A inteles cineva? sau e necesar sa studiez filosofie , psihologie..si mai stiu eu ce.. trec timpul viatza si "Tot prost voi muri" si pe deasupra am fost un pierde vreme pentru societate.:(

Anonim 21 septembrie 2009 la 23:18  

Eu sunt Romania :) Pfoai!.. Uniunea Europeana!

Am *pot spune?* dat nastere la numele de "Zona4"
la un moment dat eram 4 membri dar eu am fost Capul (Tatal) formatiei. fiecare dintre cei 4 membri puteam spune ca e "Zona4" = suntem membri formatiei "Zona4" dar nici unul dintre ceilalti nu puteau spune ca este Tatal (Capul = Liderul)

*numai ca mie nu mi-a placut sa conduc nici sa fiu condus si .. am ramas singur, eu.*

El este "Zona4" , nu cel care a dat nastere acestui nume, ci membrul care a fost incorporat in "Zona4"
Impreuna formam un intreg = Zona4 = Dumnezeu
Ca idee, incercand sa-nteleg , sa nu ma-ntelegeti gresit :) nu ma cred Dumnezeu :)

Ex: Tatal si Fiul = Dumnezeu si Eu cu Cei 3 = "Zona4"

Si acum, Duhul = Spiritul de Echipa

Tatal este Isus asha cum Isus este Tatal =
Dumnezeu
Eu Sunt Cei 3 Asha Cum cei 3 Sunt Eu =
"Zona4"

Alt Ex cu semne de intrebare: Tatal Meu Este Tatal Meu Si Eu sunt Eu , Intr-un cuvand Familie = Dumnezeu? sau suntem Aceasi Specie = Om ,ca si cum ai zice: Tatal si fiul sau Isus, intr-un cuvant, Sunt Dumnezeu .. = Om in cazul nostru, caci nu suntem zei ,suntem oameni. Duhul Sfant este? Spiritul De Familie? ca si cum ai zice Spiritul de Echipa?

---------------------------------------------

Intr-un final pe scurt: Tatal , Fiul Si Duhul Sfant = Dumnezeu
TaTal Meu(care mi-a dat nastere), Eu si Spiritul De Familie (Echipa) = Organizatia ?

Aici apare deja alta problema.. http://dexonline.ro/search.php?cuv=zei
Cum Intelegeti Voi?

si In cazul unui Om e nevoie si de o Mama, iar sunt derutat.. Cine a fost Mama?

.. Pomul Vietii (Cunoaserii)..

What`s Next?

Anonim 21 septembrie 2009 la 23:43  

Nush , Am impresia ca Biblia ne poate transforma usor in uneltele Diavolului, ceea ce ar insemna sa avem nevoie de un invatator..si nu doar, ci unul Bun si de-ncredere.. Cel putin eu am inceput sa vad altfel lucrurile. Nu ma mira ca Taicameu a prostit de Pocainta.. dar atunci eu?

Aici nu ar trebui sa intervina Dumnezeu?

Anonim 22 septembrie 2009 la 11:13  

Cum se face ca unul "smecher" , porneste un scandal care sa se termine luand smeherasul nostru bataie si ramane si fara masina, este ajutat.. Dumnezeu , sa-ndurat de el.. si atunci eu cand il caut.. ?

ce nu mai inteleg la acst film este ca: cum de Sanata nu stie ca nu are nici un om Sanse Sa-l Omoare pe Isus sau.. sau vrea sa zica ca (nu veti cunoaste nicioata tainele mele) daca nu accepta cipul atunci incercand sa-l omoare pe Isus va fi ca si vandut Diavolului.. adica la castigat si pe el? cred ca-mi consum prea mult psihicu si ar trebui sa o vada Dumnezeu si pe asta..Nu pot sa ma autodistrug .. cred ca mintea mea este pe cale sa bata campii.. si int-run fel nu-mi place.. eu unul nu prea cred ca as accepta sa mor oricum.

Sfântul Ardealului - Părintele Arsenie Boca

Părintele Andrian Făgeţeanu - Mărturisitorul

Pilde / Pritchi

Pentru Numele Meu (2005)

Chudo, Minunea. Чудо (2009)

Ţarul (Царь) 2009

Viaţa Domnului Iisus Hristos

Viaţa Sf. Serghie de Radonej

Agresiunea Virtuală (Documentar)

Pr. Selafiil cel orb de la mănăstirea Noul Neamţ

Cuviosul Paisie Olaru - Părintele Binecuvântărilor

Noaptea Pătimirilor

Sfântul Munte ATHOS - Ghid de Învăţătură

Ostrov (Insula) 2007

Scrisori catre parintele Iacob (2009)

Înmormîntarea episcopului Dorimedont

Six - The Mark Unleashed (Un film despre creştinism şi cipuri)

Poceaev (2006)

Mitropolitul Bartolomeu Anania - La Profesionalii

Diavolul este politic corect

Filmul Preotul (Поп, 2010)

O singură Înviere

Quo vadis?

Îngerul Digital 2 (Documentar)

Viaţa Sf. Grigorie Palama şi a familiei sale

Capela Îngerului - Придел Ангела (Pridel Anghela) 2009

Patimile lui Hristos

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP