miercuri, 25 februarie 2009

Microcipuri si semnele Apocalipsei - emisiunea 360 grade B1TV partea I



Microcipuri si semnele Apocalipsei - emisiunea 360 grade B1TV 21 februarie 2009

1 comentarii:

Anonim 18 septembrie 2009 la 21:39  

Probabil intr-o zi voi scoate si eu un album sau mini album muzical.. si mi-am facut o poza de la a la z in Photoshop asha cum imi place mie.

1: Z4 e prescurtarea de la Zona4

2: am adaugat semnul binelui si al raului mai ales ca am inregistrat o piesa (neprofesionala)pe care o puteti auzi pe linkul de mai jos
http://www.trilulilu.ro/CAP1/4e4d0462ddbfcf
aceasta piesa ,refacuta bine-nteles dar cu acelas mesaj, eventual retusat.. ar fi si piesa de Baza a albumului.."..Ganduri Bune, Ganduri Rele.."

3: am adaugat 5 stele.. nu mai tin minte de ce., dar tin minte ca prima oara mi-a facut cineva o poza de genu ,la cererea mea si atunci am pus 12 stele (ceasul) si semnul binelui si al raului era in combinatie cu albatru (cerul) cu gandul si dorinta de a ajunge in Cer sau Rai..si tot odata albastrul e culoarea mea preferata. Pe acea poza am si scris urmatoarele: in stanga - "E O Cale.." si in dreapta - "Vreau O Schimbare.."
ok, exista posibilitatea ca cele 5 stele sa lumineze intunericul, in care probabil as fi si eu? recent am vazut intr-un film pe acest blog in care e vb-a de 10 stele dintre care doar 5 ..

4: intre 4-6 ani mi sa aratat ISUS sau mi l-am imaginat cu ochii deschisi.. n-am idee..poate am baut medicamente si m-am drogat si nu mai stiu.. sau cum cateva persoane care ar fi "studiat" probabil psihologia sunt de parere ca l-am vazu din motiv ca eram mic si creierul meu... Eram din familie de pocaiti si auzeam despre ISUS..

5: intr-o noapte am visat 4 batrani (probabil preoti) pe cer, in fatza scarii de bloc unde locuiesc.. in biblie am citit ceva despre cele 4 fapturi sau ceva de genu.. si stelele sau sters de pe cer ca si cum ar trage cineva pe cer cu un liniar radiera,, am auzit ca si scrie in Biblie despre asha ceva.. Tin sa precizez ca inainte cu catva timp mi-a zis (parca Mama Mea) despre stele si cum se vor sterge.. e posibil ca de la vorbele ei sa fi pornit visul.

6: legand litera z de cifra 4 se poate vedea un 7 care poate semnifica cele 7 zile ale sapamanii , a 7-tea fiind cea de odihna si o cruce care ar putea fi poarta spre RAI?

acum as vrea ca cineva sa se uite aceasta poza despre care vorbesc ..sunt curios .. sper sa nu semnifice ceva ce nu-mi doream :(

Vezi poza:
http://www.trilulilu.ro/CAP1/9031db8338d259

Sfântul Ardealului - Părintele Arsenie Boca

Părintele Andrian Făgeţeanu - Mărturisitorul

Pilde / Pritchi

Pentru Numele Meu (2005)

Chudo, Minunea. Чудо (2009)

Ţarul (Царь) 2009

Viaţa Domnului Iisus Hristos

Viaţa Sf. Serghie de Radonej

Agresiunea Virtuală (Documentar)

Pr. Selafiil cel orb de la mănăstirea Noul Neamţ

Cuviosul Paisie Olaru - Părintele Binecuvântărilor

Noaptea Pătimirilor

Sfântul Munte ATHOS - Ghid de Învăţătură

Ostrov (Insula) 2007

Scrisori catre parintele Iacob (2009)

Înmormîntarea episcopului Dorimedont

Six - The Mark Unleashed (Un film despre creştinism şi cipuri)

Poceaev (2006)

Mitropolitul Bartolomeu Anania - La Profesionalii

Diavolul este politic corect

Filmul Preotul (Поп, 2010)

O singură Înviere

Quo vadis?

Îngerul Digital 2 (Documentar)

Viaţa Sf. Grigorie Palama şi a familiei sale

Capela Îngerului - Придел Ангела (Pridel Anghela) 2009

Patimile lui Hristos

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP