sâmbătă, 7 martie 2009

Danion Vasile - Microcipul si semnele vremurilor, Piatra Neamt 27 febr. 2009)



Avem nevoie de ierarhi care sa fie modele. Pana la sfarsitul veacurilor, Biserica va avea ierarhi cu viata sfanta. E mare inselarea ? Va fi mare si cuvantul proorocesc al ierarhilor cu viata sfanta. Ne ofera oare mai multa siguranta aceste pasapoarte noi? NU ! Au mintit reprezentantii Ministerului de Interne, atunci cand au spus cu diferite prilejuri ca noile pasapoarte nu pot fi falsificate ?! AU FOST DEJA FALSIFICATE ! (…) De ce suntem mintiti ? Pentru a ni se adormi constiinta, pentru a primi aceste noi acte. Si maine ni se va spune : ne iertati am gresit… iata ca noile pasapoarte pot fi falsificate. Sa renuntam la aceste pasapoarte nesigure si sa primim microcipurile in corpurile noastre, in trupurile noastre. Acelasi minister care ne-a mintit ieri, ne va minti si maine ! Si daca sinodul Bisericii va asculta si de ministerul de Interne in loc sa asculte de invatatura Cuviosilor, va avea plata in Cer cu cei de la ministerul de Interne.. si nu cu Sfintii si cu Cuviosii. (…) Ne aflam in fata unei noi dictaturi.

discursul lui Danion Vasile din cadrul
conferintei “MICROCIPUL si semnele vremurilor”
din 27.02.2009 de la Piatra Neamt

Fratele Danion readuce in actualitate cuvintele patriarhului Tihon, adresate comunistilor de ieri si de astazi :

„Ne întoarcem cu profunda durere spre acesti monstri si le adresam un avertisment de care sa se teama : Smintitilor ! Reveniti-va ! Încetati masacrele ! Purtarea voastra nu e numai cruda, ci cu adevarat satanica, vrednica de focul cel vesnic în viata viitoare si de un blestem înfricosator asupra urmasilor vostri aici pe pamânt! În numele puterii pe care ne-a dat-o Dumnezeu, va excomunicam, aruncând asupra voastra anatema, daca purtati înca numele de crestin, caci prin nastere ati apartinut Bisericii Ortodoxe”.

Si voi, credinciosi copii ai Bisericii lui Hristos, departati-va de acest neam ucigas, dupa cuvintele Sfântului Apostol Pavel: „Îndepartati pe cel rau din mijlocul vostru” (I Corinteni 5, 13).

Ei smulg Bisericii puterea si bunurile ei datorita armelor ucigase, dar voi rezistati prin puterea credintei, îndreptând catre Domnul rugaciunile voastre de cerere. Daca e necesar sa suferim pentru Hristos, va îndemn, copii mult iubiti ai Bisericii, sa suferiti împreuna cu noi! Tuturor va lansez o chemare, voua pastorilor si voua episcopilor, fii si fiice întru Hristos: Grabiti-va sa propovaduiti pocainta! Rugati-va sa înceteze acest conflict fratricid si aceste distrugeri! Chemati la pace, la dragoste, la unire! (Scrisoare pastorala din 19 ianuarie 1918).

0 comentarii:

Sfântul Ardealului - Părintele Arsenie Boca

Părintele Andrian Făgeţeanu - Mărturisitorul

Pilde / Pritchi

Pentru Numele Meu (2005)

Chudo, Minunea. Чудо (2009)

Ţarul (Царь) 2009

Viaţa Domnului Iisus Hristos

Viaţa Sf. Serghie de Radonej

Agresiunea Virtuală (Documentar)

Pr. Selafiil cel orb de la mănăstirea Noul Neamţ

Cuviosul Paisie Olaru - Părintele Binecuvântărilor

Noaptea Pătimirilor

Sfântul Munte ATHOS - Ghid de Învăţătură

Ostrov (Insula) 2007

Scrisori catre parintele Iacob (2009)

Înmormîntarea episcopului Dorimedont

Six - The Mark Unleashed (Un film despre creştinism şi cipuri)

Poceaev (2006)

Mitropolitul Bartolomeu Anania - La Profesionalii

Diavolul este politic corect

Filmul Preotul (Поп, 2010)

O singură Înviere

Quo vadis?

Îngerul Digital 2 (Documentar)

Viaţa Sf. Grigorie Palama şi a familiei sale

Capela Îngerului - Придел Ангела (Pridel Anghela) 2009

Patimile lui Hristos

  © Blogger template 'Isfahan' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP